top of page

Paco Castillo - Flamenco gitaren

Paco Castillo heeft naast een beperkte reeks klassieke gitaren ook een kleine reeks en interessante flamenco gitaren. Zijn werkplaats is op 11km van het dorpje Muro de Alcoy en op 80km van Valencia in de provincie Alicante, Spanje. De modellen zijn model 211, 214, 215 blanca en 2015 negra.

Model
 211 is gebouwd met gelamineerd esdoorn rug en zijwanden en is de goedkoopste in de reeks. Model 214 heeft massief esdoorn rug en zijwanden en een klasse hoger. De traditionele en volledig massief gebouwde flamenco gitaren zijn model 215 Blanca met massief cypress rug en zijwanden en model 215 Negra met massief Indische Palissander rug en zijwanden. 

Decorte guitars heeft rechtstreeks contact met Paco Castillo waardoor we 5j garantie kunnen geven op de kwaliteit en bespeelbaarheid. Alles wordt nog eens extra nagekeken in ons atelier bij aankomst.

Bij een online bestelling worden alle gitaren professioneel verpakt in op maat gemaakte dozen en gratis aan huis geleverd met Bpost of PostNl in binnen- en buitenland.

bottom of page